BIG BOWL NOODLE UDON 111g (PO EXPIRACI) + Hůlky jednorázové bambusové
Kód: EXP00073Související produkty
Detailní popis produktu
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pootevřete horní víčko, na nudle nasypte sáčky se polévkovou zálivkou a vločkami. Zalijte horkou vodou, přikryjte víčko zpět a vyčkejte 4 minuty. Dobře promíchejte a podávejte.
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Instantní nudlová polévka Udon Big Bowl
- SLOŽENÍ
- Nudle: Nudle: pšeničná mouka, bramborový škrob, palmový olej, sůl. Kořenící základ: sladidlo E420,slunecnicovy olej, sůl, emulgátor E322(obsahuje sóju) ,regulátor kyselosti E501,E500,E339,antioxidant E306,výtažek ze zeleného čaje (oligosacharidy, čajový katechin),barvivo :E101 Polévkový základ: maltodextrin, hydrolyzovaná rostlinná bílkovina (sója, pšenice)sůl, tunak, glukóza sardele, Koření: pepř chilli papričky, cibule, zvýrazňovače chuti E631,E627,E511,E508, sušené mořské řasy, řepkový olej, tuňák. Vločky :rybí plátky (pšeničná mouka, treska, palmový olej, sépie, bramborový škrob, pšeničný škrob)mrkev, jarní cibulka, mořské řasy.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek, Ryby a výrobky z nich, Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich, Obiloviny obsahující lepek, Vejce a výrobky z nich, Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Celer a výrobky z něj, Hořčice a výrobky z ní.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- energetická hodnota 1781kJ/423kcal, tuky 14g z z toho nasycené mastné kyseliny 7,1g,sacharidy 67g z toho cukry 5,2g,bílkoviny 7,3g,sůl 2,9g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- energetická hodnota 1781kJ/423kcal, tuky 14g z z toho nasycené mastné kyseliny 7,1g ,sacharidy 67g z toho cukry 5,2g,bílkoviny 7,3g, sůl 2,9g
- HMOTNOST/OBJEM
- 111g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu
- DOVOZCE
- MILKPOL spol. s.r.o., Reinerova 23, Praha 163 00, ČR tel. +420 225 372 555
- www.milkpol.com
Doplňkové parametry
Kategorie: | Po expiraci |
---|---|
EAN: | 8801043032308 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.