Hodnocení obchodu

4,9 52 hodnocení
5
49x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NS Avatar autora Nikola Skřípcová | 26.9.2022
jsem velmi spokojená objednávám u vas už přes rok a nikdy jsem nebyla zklamaná ;2764;️
V Avatar autora Vitalija | 21.9.2022
Jsem spokojená... Objednávka přišla rychle a velmi dobře zabalená
Avatar autora | 18.9.2022
D Avatar autora David | 14.9.2022
A Avatar autora animemilujem | 11.9.2022
Podľa hodnotenia je to vraj veľmi dobrý obchod. Rada by som si dačo objedanala ale mama s tým nesúhlasí. Dúfam že niekedy povie áno.Pozerala som aj youtubera ktorý robil unboxing z tejto stránky, a hovoril že fakt kvalita. Tak dúfam že niekedy aj ja si môžem dačo objednať.
MZ Avatar autora Michal Zachař | 23.8.2022
Již jsem si zde objednal 2 trička a 2 pocky, zatím jsem byl vždy spokojen s kvalitou a datumem dodání, i když jsem objednával na poslední chvíli před Vánoci tak dorazilo přesně v datum který slibovali. V budoucnu si zde plánuji objednat toho mnohem víc. Jediné co bych mohl vytknout by byla cena, ta se však nedá nijak extra ovlivnit a chápu, že obchod musí z něčeho vydělávat. Na druhou stránku ta cena není zas tak přemrštěná.
K Avatar autora Kuba | 22.8.2022
Velký výběr za dobrou cenu, rychlé dodání, příjemná komunikace. Děkuji.
J Avatar autora Jakub | 17.8.2022
Úžasný obchod, fakt super, mega moc sa mi zapáčil, balík prišiel krásne zabalený, veci v ňom boli elegantne uložené čo sa mi strašne moc zaľúbilo, ďakujem, určite budem nakupovať ešte ďalšie veci.
V Avatar autora Vakami-Chan v. | 25.7.2022
Opravdu skvělý obchod! Mamka mi odsud obědnala už pár mang, figurek a dalších věcí a vždy všechno přišlo rychle a bez problémů. Fakt se mi tenhle obchod líbí. Rozhodně tu budeme nakupovat dál. :D
R Avatar autora Richard Z. | 16.7.2022
Výborné! Věci co přišli jak dobře zabalené, rychle ale hlavně když si koupíte třeba Čepici, by jste nečekali že ta Kvalita je ještě lepší než na obrázku! Díky! Příjdu Zas!
L Avatar autora Lynn | 7.7.2022
Určitě doporučuju :D zboží přijde rychle a v dobrém stavu :) Balíček je vždy pečlivě zabalený, aby se cestou nic nezničilo, což cením. Zároveň musím říct že ceny ujdou a jsou docela v pohodě, což taky cením
J Avatar autora Jitka | 7.7.2022
Hodnocení nikdy nepíšu, ale dnes musím !!! Syn si v obchodě vybral mikinu za vysvědčení a poslal mi odkaz. ( byl už na prázdninách ) Objednala jsem trochu s obavami...... ALE MEGA DOBRÝ OBCHOD ! rychlost dodání na 1 s *, kvalita a velikost na 1 s * Syn ještě osobně neviděl a já vím , že bude nadšený :-) URČITĚ OBJEDNÁME ZNOVU A TO BRZY :-)
L Avatar autora Lucie | 5.7.2022
Objednávala jsem si figurku Shoto Todoroki a přišla krásně zabalená. A krabička byla celá v pořádku ani jeden škrábanec. Tohle nebyla moje poslední objednávka určitě tu ještě dlouho budu nakupovat. Dávám 5 hvězdiček. Jsem s vámi velmi spokojená.☻;2665;☺;2665;
P Avatar autora Petr;1F603;;1F60D; | 24.6.2022
;1F618;;1F618; Pecka obchod.;1F4A8;;1F4A8;;1F4A8;;1F4A8;
MM Avatar autora Michael Mašlej | 30.4.2022
Velmi výhodné a kvalitní věci, moc doporučuju všem milovníkům anime/mangy.
MS Avatar autora Martin Stašek | 25.3.2022
Je to takové sporné, když si koupíte MB a na obrázcích vidíte jinačí motivy a potisky triček a mikin , než pak dostanete. Nevím jestli to je RARE nebo jen zatajení produktů, co můžete dostat ( myslím tím že se ty motivy ani nedají koupit a nejsou na seznamu ). Zas na druhou stranu vše přišlo rychle, dobře a bez komplikací. Velikosti sedí na výbornou a kvalita je dobrá.
J Avatar autora JardaKaneki :) | 19.3.2022
Široký sortiment a přiatelné ceny. Jsem spokojený :)) 5⭐
L Avatar autora Llamajane | 19.3.2022
Otaku jako já touží se alespoň nějak přiblížit ke svým oblíbencům, avšak není moc anime shopů, kde bychom mohli svou touhu naplnit. Proto jsem neskutečně ráda, že existuje tento shop, až mě mrzí, že jsem na něj nenarazila dříve. Hned ten den, co jsem tento web objevila, jsem udělala objednávku a jsem naprosto spokojená. Nepoškozené přišlo přesně, co jsem chtěla, bez žádných problémů a s rychlou dopravou. Rozhodně jen doporučuji. Toto určitě není má poslední objednávka.
N Avatar autora Nicolas | 14.3.2022
Je to velmi výhodné a velmi dobré kvalitní věci objednal jsem si box za 200 Kč měl jsem velký profit dostal jsem podložku pod myš která je za mě nejlepší kterou jsem kdy měl a placky který se mi líbí
S Avatar autora senpai | 15.2.2022
velice kvalitní produkty i super ceny rozhodně doporučuji